Boğaziçi Haşere İlaçlama ve Pest Kontrol Hizmetleri
Eğitimli ve sertifikalı ekiplerimiz ile İstanbul'un tüm ilçelerinde
7/24 haşere ilaçlama ve pest kontrol alanında hizmet vermekteyiz.
Ayrıca tüm Türkiye genelinde "Su deposu temizliği ve dezenfekte" alanında profesyonel ekiplerimiz ile hizmet vermekteyiz.

ARAYIN İLAÇLAYALIM 02124070809 05352053434


2005'den beri
hizmetinizdeyiz



Hizmet Verdiğimiz İlçelerimiz
Anadolu Yakası
-
Adalar
-
Ataşehir
-
Beykoz
-
Çekmeköy
-
Kadıköy
-
Maltepe
-
Pendik
-
Sancaktepe
-
Sultanbeyli
-
Şile
-
Tuzla
-
Ümraniye
-
Üsküdar
Avrupa Yakası
-
Avcılar
-
Bağcılar
-
Bahçelievler
-
Bakırköy
-
Başakşehir
-
Bayrampaşa
-
Beylikdüzü
-
Beyoğlu
-
Beşiktaş
-
Büyükçekmece
-
Esenler
-
Esenyurt
-
Eyüp
-
Fatih
-
Gaziosmanpaşa
-
Güngören
-
Kağıthane
-
Küçükçekmece
-
Sarıyer
-
Şişli
-
Sultangazi
-
Zeytinburnu
-
Arnavutköy
-
Çatalca
-
Silivri

Su Depoları Neden Temizlenmelidir?
T.C. Sağlık Bakanlığı Uyarıyor!
Su depolarımızı yılda en az bir kere temizlettirmeliyiz!
Dezenfekte ekiplerimizin bugüne kadar yapmış oldukları keşiflerde veya verilen hizmet sırasında su depolarının fiziksel temizliğini yaparken karşılaştıkları ve rapor halinde müşterilerimize sundukları bilgi formlarında su depolarımızın bir çok hastalığa davet çıkarmakta olduğunu gördük. İSKİ ‘nin içilebilir nitelikte olarak bizlere kadar ulaştırdığı su, su depolarımıza gelene kadar kirlenmektedir.
Özellikle bakımsız su depolarımızda oluşan yosun, kir, pas, çamur, haşereler, fare vb. hayvan ölüleri ile metal ve inşaat parçalarının oluşturduğu bakteriyel ve mayasıl rahatsızlıklara yol açmaktadır. Temiz İstanbul olarak, depolardaki fiziksel kirlenmenin önüne geçmek ve depolarınızın fiziksel temizlik ve dezenfeksiyonunu sağlayarak maksimum hijyen sağlamaya çalışmaktayız.
Bu sayede kokusuz, tortusuz, daha berrak suyu nitelikli bir hale getirerek tüketmenizi hedeflemekteyiz.
Deneyimli ve Çalışkan Bir Ekip İle Hizmet Vermekteyiz! İstanbul ve çevre illerimizde Temiz İstanbul, su depolarının fiziksel temizliği ve dezenfekte hizmeti, su deposu izolasyon (PVC membran, epoksi boya, sürme bazlı) ve haşere ile mücadele alanlarında ücretsiz keşif hizmeti vermektedir. Firmamızda görev alan, Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, Biyolog, Kimya Mühendisi ve Çevre Mühendisimiz ile eğitimli dezenfekte ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak en iyi hizmeti vermeye çalışmakta olan Temiz İstanbul Ekibimiz, tüm çalışmalarını teknik şartnameye göre yapmakta ve verilen hizmetin her aşamasında müşterilerine
bilgi vermektedir.
Dünya tarihi boyunca geniş kitleler halinde insanoğlunu etkileyen birçok salgın hastalığın önlenmesini sağlamak adına büyük öneme sahip olan dezenfeksiyon, mikropların öldürülmesi için uygulanan yöntemleri tanımlamak için kullanılan bir tabirdir. En basit tanımla dezenfeksiyon; patojen olarak nitelendirilen ve hastalıklara neden olan tüm organizma türlerinin yok edilmesidir. Ülkemizde çoğu insanın “sterilizasyon” ile karıştırdığı bir kavram olan dezenfeksiyon, genel anlamda kullanılan bir tabir olmakla birlikte sterilizasyon gibi belirli bir ürünün korunmasına yönelik bir amaç doğrultusunda uygulanmamaktadır. Dezenfeksiyon genel olarak salgın hastalıklara sebebiyet veren tüm patojen mikropların öldürülmesidir.
Dezenfeksiyon uygulamalarında patojen mikropların öldürülmesi için kullanılan kimyasal maddelere “dezenfektan” adı verilir. Oldukça geniş ve karmaşık yapılara sahip olabilen dezenfektanlar, fiziksel ya da mekanik olarak mikroplara etki edebilir. Ateş kullanımı, ışığa maruz bırakma ve sönmemiş kireçle etkileşim gibi yöntemler de dezenfeksiyon kapsamına girse de, günümüzde dünya genelinde kullanılan en yaygın dezenfektanlar kimyasallardır. Gaz, sıvı ve katı halde olmak üzere üç farklı gruba ayrılan kimyasal dezenfektanlar, salgın hastalıklarla mücadele edilmesinde kritik derecede öneme sahiptir.
Formol buharı, etilen oksit, klor ve kükürt gibi kimyasal maddeler dünya genelinde en çok kullanılan gaz dezenfektanlar arasında yer alır. Hemen hemen herkesin evindeki ilk yardım malzemeleri arasında bulunan Oksijenli su ve tentürdiyot ise, sıvı haldeki dezenfektanlardandır. Fenol, bakır, sülfat, krezilol gibi diğer sıvı dezenfektanlar da dünya çapında yaygın olarak kullanılmaktadır. Kalsiyum klorür ve ülkemizde birçok çiftçinin ağaçları korumak için kullandığı Kireç de katı haldeki dezenfektanlara örnektir. Tamamı olmasa da dezenfektanların oldukça büyük bir bölümü çok kuvvetli zehirlerdir ve insanların da aralarında bulunduğu pek çok canlı için ölümcül derece tehlike arz eder. Katı, gaz ya da sıvı haldeki dezenfektanların birçoğunun zehirli olması bu kimyasalların kontrollü bir biçimde ve muhakkak uzman kişiler tarafından kullanılmasını gerektirir.
Yiyecek maddelerinin üzerinde ya da içinde yer alan ve hastalıklara neden olan patojen mikropların temizlenmesi için de dezenfektanlara başvurulur. Ancak bu aşamada unutulmaması gereken, dezenfektan olarak kullanılan kimyasal maddelerin yiyecek maddelerinden iyice temizlenmesidir. Böylece kimyasalların vücuda girmesi neticesinde oluşabilecek ciddi sağlık sorunları da önlenecektir. Dezenfeksiyon işlemleri herhangi bir hastalık hali bulunmadan da uygulanabileceği gibi, hastalığın oluşmasının ardından da dezenfektan kullanımı tercih edilebilir. Hastaların kullanıldığı tüm eşyalar ve bulundukları alanın bizzat kendisi mikropların yayılmasına neden olabileceğinden, dezenfeksiyon işlemlerinin eşyalara ve mekanlara uygulanması da oldukça önemlidir.


